Lorena García García, soprano i professora de tècnica vocal del grup

Nascuda a Vitòria-Gasteiz, des de molt jove comença a destacar per les seves actuacions com a solista en el si de l’Escolania Udaberria i del Cor Psallite. Cursa estudis de piano, harmonia i contrapunt al Conservatori Jesús Guridi. Es trasllada a Barcelona ​​on estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Carmen Bustamante, obtenint el Títol de Professora Superior de Cant amb les màximes qualificacions. De la mà del contratenor vitorià Carlos Mena inicia la seva especialització en el camp de la música antiga, realitzant posteriorment els estudis superiors de Cant Històric a l’ESMUC (escola Superior de Música de Catalunya) amb Lambert Climent.
Desenvolupa una intensa activitat com a solista de música medieval i barroca col·laborant amb grups com La Capella Reial de Catalunya, La Capella Reial de Madrid, Capella Peñaflorida, Il Nobile Diletto, Ensemble Elyma, Les Alysés, Speculum, Magister Petrus, La Gran Chapelle, Ensemble Scandicus, Fundació Bach zum mitsingen, o Ensemble Baroque de Toulouse entre d’altres, treballant amb directors de la talla de Jordi Savall, Juanjo Mena, Enrique García Asensio, Oscar Gershenson, Mauricio Molina, Albert Recasens, Gabriel Garrido o Michel Brun.
Ha estat professora de cant del “Curs Internacional de Música de Vitòria- Gasteiz”.
Actualment és professora de cant en els cursos de la Universitat i Conservatori de Montpellier, al Medieval Music Besalú i en els cursos Internacionals de Música de San Marino (Itàlia), entre d’altres.