Fes-te soci

Sovint ens preguntem com és que hi ha tanta activitat cultural a Barcelona, com és posible que tinguem festivals de música importantíssims? D’on surten tants i tan bons actors i actrius? La resposta la podem trobar en les diferents associacions culturals, que donen suport als artistes i a iniciatives, aportant el seu gra de sorra a la dinamització de la ciutat i posen en contacte persones que comparteixen inquietuds i gustos.

Presentem l’Associació AUDITEXAUDI, dedicada a la recuperació del patrimoni musical i a l’estrena d’obres contemporànies.
Entre les nostres activitats tenim:
• Programació de Concerts
• Producció de CDs,
• Conveni amb el SAF (Servei d’Arxius de la Federació de
Monges Benedictines) per a la recuperació i interpretació de
la música dels seus fons.
• Col·laboració estable amb el Festival de Música Josep Soler i
d’altres associacions musicals i culturals. • Estrena d’obres
• Jornades de treball actiu amb els nostres materials, obert al públic amb professionals del cant gregorià.

Per fer-te soci pots descarregar el document de l’associació, complimentar-lo i enviar-lo a auditexaudi@auditexaudi.com o complimentar directament el formulari d’aquesta pàgina.

Descarregar aquí el document de l’associació

Dades personals
Tipus d'aportació

Caixa d'Enginyers ES90 3025 0001 1114 3349 3736


L'emplenament d'aquest formulari, mitjançant el qual es proporcionen determinades dades de caràcter personal, suposa l'atorgament del seu consentiment perquè les seves dades siguin incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de l’associació AUDITEXAUDI, amb la més estricta confidencialitat d'acord amb l’aplicació del Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), que entrarà en vigor a partir del proper 25 de maig del 2018, i exclusivament amb les finalitats pròpies de l'entitat , sens perjudici de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació al seu tractament en els terminis i condicions previstos a la pròpia RGPD. Per a l'exercici d'aquests drets, i per a qualsevol aclariment, por adreçar-se a AUDITEXAUDI via correu electrònic a: auditexaudi@auditexaudi.com

Associació AUDITEXAUDI, Av. Josep Tarradellas 151, 1r 2a Barcelona 08029. NIF- G-66068495